Έκτακτη ανακοίνωση της HappyByte για τον κορωνοϊό.
 

Ενημέρωση της HappyByte για τον κορωνοϊό.


Ελπίζουμε καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές να είστε υγιείς και κατά προτίμηση στο σπίτι. Οι εργαζόμενοι στη HappyByte, βιώνουμε αυτές τις ημέρες την ίδια τρομακτική πραγματικότητα όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες.

Covid 2019

Όλο το άρθρο

10 Λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το WordPress για το site σας


Αν σκέφτεστε να φτιάξετε ένα καινούριο site θα χρειαστεί να διαλέξετε ποιά πλατφόρμα να χρησιμοποιήσετε. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τους 10 κορυφαίους λόγους για να χρησιμοποιήσετε το WordPress.

10 λόγοι να χρησιμοποιήσετε WordPress

Όλο το άρθρο

Εισαγωγή στο Google Analytics και εγκατάσταση στο WordPress


1) Γιατί χρειάζομαι το Google Analytics;

Ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο για κάθε webmaster είναι το Google Analytics. Προσφέρει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον κόσμο που μπαίνει στο site σας. Αυτή η πληροφορία σας επιτρέπει να πάρετε σωστές αποφάσεις για τεχνικά και μη, θέματα που αφορούν τη σελίδα σας.

Φυσικά το Google Analytics είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο με δεκάδες δυνατότητες που είναι δύσκολο να καλυφθούν σε ένα μόνο άρθρο. Εμείς θα εξετάσουμε τέσσερις τομείς του που έχουν το περισσότερο ενδιαφέρον για κάποιον που δεν έχει προηγούμενη επαφή με το πρόγραμμα.

Όλο το άρθρο

WordPress 5.0 - Τι αλλάζει στο WordPress


1) Με λίγα λόγια

Το WordPress 5.0 κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη που μας πέρασε. Είναι η ποιό σημαντική αλλαγή για το WordPress από τότε που κυκλοφόρησε. Διαθέτει ένα τελείως νέο σύστημα συγγραφής σελίδων με την ονομασία Gutenberg. Ο νέος editor χρησιμοποιεί ένα νέο concept που βασίζεται στα blocks. Θα δούμε αναλυτικά τι είναι ο νέος block editor και πως μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε άρθρα και σελίδες για το site σας.

Welcome to WordPress 5.0

Όλο το άρθρο

Πως να φτιάξω website με WordPress. Εγκατάσταση WordPress για αρχάριους.


Το ποιο διαδεδομένο πρόγραμμα κατασκευής website είναι το WordPress και όχι άδικα. Το WordPress είναι μια πανίσχυρη πλατφόρμα που προσφέρει πολλά έτοιμα designs και πανίσχυρα plugins που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας. Κυρίως όμως προσφέρει ένα πολύ φιλικό περιβάλον διαχείρισης που σας επιτρέπει να περάσετε κείμενα και φωτογραφίες στην σελίδα σας.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσουμε ένα website με το WordPress. Θα επιλέξουμε domain και hosting και θα κάνουμε την εγκατάσταση του WordPress σε 4 εύκολα βήματα.

WordPress install

Όλο το άρθρο