Προσφορά έως -25% στο WordPress Hosting.
Τηλέφωνο HappyByte 210-300-9540 0      Blog      Panel
 

Γιατί πρέπει να κρατάμε updated το WordPress site μας.


Γιατί πολλοί webmasters δεν κάνουν updates;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πολλοί webmasters επιλέγουν να μην κάνουν updates.

WordPress updates

Όλο το άρθρο

Στήσιμο site στο WordPress. Πρώτες ρυθμίσεις και περιεχόμενο.


Μια από τις πιό συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν οι νέοι πελάτες είναι, "Πως στήνω το site μου στο WordPress;". Αυτός ο οδηγός σας δείχνει πως να επιλέξετε εμφάνιση για το site σας, πως να κάνετε τις πρώτες ρυθμίσεις και τέλος πως να περάσετε τις πρώτες σελίδες και άρθρα.

first steps wordpress laptop

Όλο το άρθρο

Ενημέρωση της HappyByte για τον κορωνοϊό.


Ελπίζουμε καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές να είστε υγιείς και κατά προτίμηση στο σπίτι. Οι εργαζόμενοι στη HappyByte, βιώνουμε αυτές τις ημέρες την ίδια τρομακτική πραγματικότητα όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες.

Covid 2019

Όλο το άρθρο

10 Λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το WordPress για το site σας


Αν σκέφτεστε να φτιάξετε ένα καινούριο site θα χρειαστεί να διαλέξετε ποιά πλατφόρμα να χρησιμοποιήσετε. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τους 10 κορυφαίους λόγους για να χρησιμοποιήσετε το WordPress.

10 λόγοι να χρησιμοποιήσετε WordPress

Όλο το άρθρο

Εισαγωγή στο Google Analytics και εγκατάσταση στο WordPress


1) Γιατί χρειάζομαι το Google Analytics;

Ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο για κάθε webmaster είναι το Google Analytics. Προσφέρει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον κόσμο που μπαίνει στο site σας. Αυτή η πληροφορία σας επιτρέπει να πάρετε σωστές αποφάσεις για τεχνικά και μη, θέματα που αφορούν τη σελίδα σας.

Φυσικά το Google Analytics είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο με δεκάδες δυνατότητες που είναι δύσκολο να καλυφθούν σε ένα μόνο άρθρο. Εμείς θα εξετάσουμε τέσσερις τομείς του που έχουν το περισσότερο ενδιαφέρον για κάποιον που δεν έχει προηγούμενη επαφή με το πρόγραμμα.

Όλο το άρθρο