Τηλέφωνο HappyByte 210-300-9540 0      Blog      Panel

 

Ενημέρωση της HappyByte για τον κορωνοϊό.


Ελπίζουμε καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές να είστε υγιείς και κατά προτίμηση στο σπίτι. Οι εργαζόμενοι στη HappyByte, βιώνουμε αυτές τις ημέρες την ίδια τρομακτική πραγματικότητα όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες.

Covid 2019

Είμαστε μια από τις λίγες Ελληνικές εταιρείες που από τη γέννηση της αποτελείται αποκλειστικά από στελέχη που δουλεύουν απομακρυσμένα σε χρόνο της επιλογής τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε με άνεση να διασφαλίσουμε την αδιάκοπη λειτουργία των υπηρεσιών μας στους ίδιους ρυθμούς όπως και πριν.

Τα μέτρα που αναγκαστήκαμε να πάρουμε ως χώρα θα έχουν εκτός των άλλων σοβαρό αντίκτυπο στην οικονομία μας. Πολλοι πελάτες μας θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στις πληρωμές τους προς τρίτες εταιρείες. Ανάμεσα τους και προς τη δική μας.

Για αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε παράταση ενός μήνα για τις πληρωμές hosting οποιουδήποτε πελάτη μας, το ζητήσει. Αρκεί να μας ανοίξετε ένα support ticket ζητώντας μας την μετάθεση της ανανέωσης σας σε ένα μήνα μετά.

Φυσικά θα επανεξετάσουμε και αν χρειαστεί θα παρατείνουμε αυτή την διευκόλυνση. Ελπίδα όλων μας είναι ότι δεν χρειαστεί και ότι όλοι θα επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς σύντομα.



Ακολουθήστε μας, για να μαθαίνετε τα νέα μας και τις δημοσιεύσεις του blog μας.
Facebook Twitter


Όλα τα άρθρα