Τηλέφωνο HappyByte 210-300-9540 0      Blog      Panel

 

Γιατί αξίζει να δοκιμάσεις τον νέo υπέροχο Opera 45.


opera home page

Η Opera έχει φέρει στο παρελθόν μια πληθώρα από καινοτομίες που κάνουν τη ζωή μας ποιο εύκολη και ευχάριστη. Αξίζει απλά να θυμηθούμε τα tabs στον browser και τα mouse gestures.

Ο ολοκαίνουριος Opera 45 ενσωματώνει ακόμη περισσότερες νέες λειτουργίες από τον Opera Neon, τον concept browser γι’άυτούς που θέλουν να δοκιμάζουν τις νέες ιδέες πριν απ’τους άλλους. Ας δούμε αναλυτικά τα δυνατά σημεία του νέου Opera 45 που τον κάνουν πραγματικά ένα κορυφαίο browser.

Βασισμένος στον Chromium 58

Το Chromium είναι το open source project το οποίο φτιάχτηκε για να είναι η βάση του γνωστού μας Google Chrome. Αποτελεί όμως και τη βάση του Opera. Οπότε με τον νέο Opera έχετε το ολοκαίνουριο engine του Chromium χωρίς να έχετε να ζηλέψετε τίποτα από τον Google Chrome.

Native ad blocking χωρίς plugins ή extensions

To σερφάρισμα στο web είναι απόλαυση χωρίς διαφημίσεις. Ο Opera έχει build in ad blocker χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα επιπλέον όπως στους άλλους browsers. Οι προεπιλεγμένες λίστες είναι οι δημοφιλείς EasyList και EasyPrivacy. Μπορείτε να περάσετε όποια λίστα επιθυμείτε μέσα από το μενού των ρυθμίσεων.

opera ad blocker

Υπηρεσίες chat

Μόλις εγκαταστήσετε τον Opera θα δείτε στην αριστερή μεριά μια sidebar με ορισμένα γνωστά σε όλους εικονίδια. Συγκεκριμένα μιλάμε για τα Facebook Messenger, WhatsApp και το Telegram. Τώρα μπορείτε να μιλάτε με τους φίλους σας την ώρα που σερφάρετε χωρίς να χρειάζεται να πιάνετε το κινητό σας συνέχεια.

opera chat messengers

Ξανασχεδιασμένο στιλάτο interface

Φωτεινά χρώματα σας περιμένουν στην σελίδα του speed dial στη μορφή νέων wallpapers. Νέα animations κάνουν τον Opera ποιο ζωντανό και ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα όταν ανοίγετε ένα παράθυρο σε private mode. Επίσης τα tabs έχουν ξανασχεδιαστεί και είναι ποιο ελαφριά στο μάτι με σκοπό να βρίσκετε ποιο εύκολα ποιο tab είναι ανοιχτό.

Υπάρχουν δύο themes, το light και το dark. Το dark theme κάνει ποιό σκοτεινό το interface επιτρέποντας στο χρήστη να εστιάσει σε αυτό που μετράει περισσότερο, το περιεχόμενο της σελίδας που βλέπει.

opera dark theme and light

Αυξημένο performance και καλύτερη χρήση μπαταρίας

Ο Opera 45 στα Windows στέλνει τα βίντεο που βλέπετε κατευθείαν στην κάρτα γραφικών με αποτέλεσμα υψηλότερα framerates, καλύτερη ανάλυση και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας για χρήστες laptops.



Ακολουθήστε μας, για να μαθαίνετε τα νέα μας και τις δημοσιεύσεις του blog μας.
Facebook Twitter


Όλα τα άρθρα