Προσφορά έως -25% στο WordPress Hosting.
Τηλέφωνο HappyByte 210-300-9540 0      Blog      Panel

 

Firefox Send. Στείλτε δωρεάν αρχεία με ασφάλεια και ταχύτητα.


Firefox Send

Μια νέα πειραματική υπηρεσία file sharing από τον Firefox, σας επιτρέπει να μοιραστείτε αρχεία με φίλους και συνεργάτες. Στη σελίδα της υπηρεσίας μπορείτε να κάνετε drag & drop ένα αρχείο με μέγεθος εώς 1GB. Το αρχείο σας θα κρυπτογραφηθεί και θα ανέβει στους servers του Firefox με ασφάλεια. Κατόπιν θα σας δοθεί ένα link που μπορείτε να μοιραστείτε με αυτόν που θέλετε να του στείλετε το αρχείο.

Τα αρχεία που ανεβάζετε στην υπηρεσία θα διαγραφούν μετά από ένα επιτυχημένο download ή όταν περάσουν 24 ώρες (ότι γίνει πρώτα). Η υπηρεσία Send δουλεύει σε όλους τους σύγχρονους browsers όπως Google Chrome, Safari κλπ. Δεν χρειάζεται να έχετε Firefox ούτε εσείς, ούτε αυτός που θα παραλάβει το αρχείο.

Όπως και ο Firefox, έτσι και το Firefox Send, είναι open source project. Είναι πολύ πιθανόν στο μέλλον η υπηρεσία να ενσωματωθεί στον browser της Mozilla.

Αν σας ακούγεται ενδιαφέρον δεν έχετε παρά να σπεύσετε να το δοκιμάσετε.Ακολουθήστε μας, για να μαθαίνετε τα νέα μας και τις δημοσιεύσεις του blog μας.
Facebook Twitter


Όλα τα άρθρα