Τηλέφωνο HappyByte 210-300-9540 0      Blog      Panel

 

Το Facebook δίνει προτεραιότητα στα sites που φορτώνουν γρήγορα στο news feed του.


facebook

Το Facebook αλλάζει συχνά τον αλγόριθμο που είναι υπεύθυνος για την εμφάνιση των sites στα news feeds των χρηστών. Αυτή τη φορά ακολουθεί το παράδειγμα της Google και δίνει προτεραιότητα σε sites που φορτώνουν γρήγορα. Η συγκεκριμένη αλλαγή θα εφαρμοστεί σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες.

Με αυτή την αλλαγή θα συνυπολογίζεται ο εκτιμώμενος χρόνος που χρειάζεται μια σελίδα για να φορτώσει όταν κάποιος κλικάρει ένα link στο news feed της mobile εφαρμογής του Facebook. Θα λαμβάνεται υπόψη η ταχύτητα της σύνδεσης του χρήστη στο internet και η γενικότερη ταχύτητα του εν λόγω site. Αν τα σημάδια δείχνουν ότι η σελίδα θα φορτώσει γρήγορα, τότε θα εμφανίζεται ψηλότερα στο news feed.

Το Facebook εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιεί ορισμένους παρόμοιους παράγοντες για να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες του. Για παράδειγμα όταν κάποιος χρήστης έχει αργή σύνδεση, θα δει λιγότερα video και περισσότερα status updates και links. Για να βελτιώσει περισσότερο την εμπειρία χρήσης, το facebook προφορτώνει resources από τις σελίδες που είναι πιθανό να κλικάρει ένας χρήστης. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνονται μεγαλύτερες ταχύτητες εώς και 25%.



Ακολουθήστε μας, για να μαθαίνετε τα νέα μας και τις δημοσιεύσεις του blog μας.
Facebook Twitter


Όλα τα άρθρα